HM Machines

Naaimachines van Habraken

Habraken machines, kortweg HM machines, behoren tot de eigen productlijn van Habraken. Het komt voor dat de “standaard” oplossingen van Dürkopp Adler, Mitsubishi of andere producenten onvoldoende aansluiten bij uw behoefte. In de loop der jaren heeft Habraken diverse HM machines ontwikkelt die voor diverse sectoren leidt tot een meer gebruiksvriendelijke toepassing in het productieproces.

Habraken onderscheidt zich door een eigen R&D-afdeling. Deze afdeling houdt zich bezig met productontwikkeling en maatwerkoplossingen voor klanten. Door onze jarenlange ervaring en kennis te combineren met de nieuwste industriële ontwikkelingen zijn we in staat om passend maatwerk te leveren.

Bekijk ons assortiment

Het beste van HM Machines

HM 835

HM 814

HM802

HM 830-190142

HM820

HM602

HM801

HM866

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Habraken en Dürkopp Adler in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken en Dürkopp Adler zijn al decennia lang partners in de wereld van industriële naaimachines. Habraken heeft groot vertrouwen in de kwaliteit die Dürkopp Adler levert en het is dan ook niet verbazingwekkend dat HM-machines worden gebouwd met Dürkopp-Adler machines als basis.

Heeft u interesse in een machine van Dürkopp Adler, of in een HM-machine, dan staan onze collega’s voor u klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Hans Damen

Directeur

Wij leveren service en machines voor deze merken

Uw favoriete merk, onze service

Habraken is exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff voor de Benelux. Daarnaast vertegenwoordigen we onder andere de merken Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti en Jentschmann.

Direct naar uw merk