Confectie naaimachines

Naaimachines voor confectie

Naaimachines zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere markt zijn specifieke naaimachines ontwikkeld, en Habraken heeft ze in huis. Ook in het vervaardigen van confectie zijn wij thuis en kunnen u helpen de beste oplossing voor u te vinden.

Onze meerwaarde voor uw productielijn

Vermoedelijk de eerste branche waar consumenten aan denken als ze over naaimachines horen: confectie. Iedereen draagt het, het is overal verkrijgbaar. Maar het verschil tussen kwalitatieve, duurzame kleding en minderwaardige kleding zit hem vooral in de naad. Laat u daarom goed adviseren door onze experts.

Manchetten

Boorden

Knopenrijen

Voeringen

En natuurlijk de geassembleerde kledingstukken

Neem contact op met Albertjan van Leijsen, manager Sales & Service, voor specifieke vragen en een aanbod

Mail Albertjan

Een greep uit ons assortiment

Aanbevolen naaimachines voor inzet voor confectie

Dürkopp Adler 523i/524i/527i-847

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor uw klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Hans Damen

Directeur

Waarom kiezen voor Habraken?

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze voor de beste industriële naaimachine. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachines.

In de loop der jaren is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naaimachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Pfaff, Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen.