De industriële naaimachines van Habraken

De geschikte machine vinden

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de beste industriële naaimachine. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachines.

Het beste van Durkopp Adler en Habraken in één

HM Machines

HM 835

HM 814

HM802

HM 830-190142

De ideale industriele naaimachine

Bij Habraken zijn we gespecialiseerd in industriele naaimachines. Met ruim 40 jaar ervaring zijn we inmiddels een begrip in de sector. Begonnen in het hart van de Brabantse schoenenindustrie, heeft Habraken een stevige basis in de branche. We kennen de industriële naaimachine als geen ander!

Het bleef echter niet bij de schoenenindustrie. Door de jaren heen is Habraken blijven innoveren. We leveren nu merken als Dürkopp Adler, Pfaff en ons eigen merk HM Machines. Met de vele machines in ons assortiment kunnen wij voor elke toepassing een oplossing bieden.

We bedienen een internationale markt. Onze machines staan in meer dan 40 landen. Wilt u een industriële naaimachine kopen en heeft u unieke wensen? Wij hebben een eigen Research & Development-afdeling die graag met u meedenkt voor uw maatwerkoplossing. We ontwikkelen zo altijd de ideale industriële naaimachine voor uw product!

Een industriële naaimachine voor elke toepassing

Er zijn bijzonder veel verschillende naaimachines voor industrieel gebruik. Elk product, elk materiaal vraagt om andere kwaliteiten van de machine. De beste keuze voor uw bedrijf hangt daar vanaf, maar ook of het gaat om massaproductie of productie op maat. Wij hebben naaimachines die geschikt zijn voor de grootschalige productie van kleding, de bekleding van meubels en voor het zware stikwerk van zeilmakerijen.

We kunnen ons voorstellen dat het enorme aanbod van industriële naaimachines uw keuze kan bemoeilijken. Gelukkig staan onze professionals voor u klaar om u de weg te wijzen naar de beste naaimachine voor u.

Exclusief Benelux importeur van Dürkopp Adler en Pfaff Industrial

Eigen, innovatieve R&D-afdeling

4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

Showroom met de modernste machines

Meer dan 15.000 onderdelen op voorraad

Ruim 40 jaar ervaring

Eigen merk: HM machines

Export naar meer dan 40 landen

Grote voorraad, korte levertijden

Naaimachines voor vele industriële toepassingen

Wat is de beste industriele naaimachine voor uw bedrijf?

Het kiezen van de juiste industriele naaimachine is geen gemakkelijke opgave. Het succes van uw bedrijf hangt er voor een groot gedeelte vanaf. Maar hoe pakt u dat aan? Hoe kunt u de juiste afweging maken en zo de juiste machine kiezen voor uw bedrijf?

Om u daarmee te helpen, gaan we eerst met u in gesprek. Wat voor product maakt u en aan welke eisen moet het product voldoen? Welke materialen gebruikt u? Hoe past de naaimachine in het totale productieproces? Met de informatie die u verstrekt gaan we samen uitzoeken hoe u de beste naaimachine industrieel kunt inzetten in uw bedrijf.

Voordat u een keuze maakt, kunt u ook rondkijken in onze showroom: vele industriele naaimachines staan voor u klaar, zodat u met verschillende modellen kunt kennismaken.

Als standaard industriele naaimachines niet voldoen

Bestaat de beste industriële naaimachine voor uw product nog niet? Dan gaat onze R&D-afdeling aan de slag met uw behoeften en doelstellingen. Onze bevlogen vakmensen kunnen namelijk de bestaande naaimachines aanpassen naar uw wensen.

Door bestaande naaimachines aan te vullen met handige applicaties, of door ze aan te passen gericht op uw toepassing, leveren wij u de industriele naaimachine die u nodig heeft in uw productie.

Onderhoud van uw industriële naaimachine

U kunt bij ons een industriele naaimachine kopen, maar ook daarna staat Habraken voor u klaar. Heeft u de ideale machine gevonden, dan leveren wij deze in perfecte staat bij u af. Voor onderhoud kunt u ook bij ons terecht. Onze professionele monteurs staan voor u klaar! Met een magazijn met meer dan 15.000 onderdelen in huis kunnen zij uw naaimachine tip top in orde maken en houden.

Een industriele naaimachine kopen

Weet u al precies wat voor industriele naaimachine u wilt? Of wilt u graag uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Neemt u dan vooral contact met ons op. Eén van onze vakmensen zal u begeleiden naar de perfecte industriële naaimachine.

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor u klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Albertjan van Leijsen

Manager Sales & Service

Waar onze machines werken

Toepassingen

Arbeid & veiligheid

Naaimachines die specifiek ontwikkeld zijn voor het maken van onder andere veiligheidskleding en toebehoren zoals veiligheidsgordels.

Confectie

Voor het maken van standaard kleding dat in veelvoud geproduceerd moet worden. Met deze snelle en krachtige naaimachines kan een hoge productie worden gerealiseerd.

Automotive

Deze naaimachines zijn uitermate geschikt voor het maken van stoelbekleding, dashboard en stuurbekleding, deurbekleding enzovoorts.

Lederwaren

Deze naaimachines bieden uitkomst voor het maken van bijvoorbeeld lederen kleding, schoenen, portemonnees, tassen en riemen.

Meubel

Voor de productie van meubelbekleding, zoals banken, stoelen en tapijten. Er zijn vele soorten naaimachines geschikt voor de vervaardiging van deze producten.

Technisch textiel

Oplossingen voor het maken van onder andere: tenten, parachutes, schermen, veiligheidsgordels, spanbanden en touwen.

Outdoor

Naaimachines voor het produceren van outdoorkleding en accessoires of voor het maken van bijvoorbeeld tenten.

Schoenen

Van pantoffels tot slippers, van sportschoenen tot laarzen, het valt allemaal onder schoeisel.

Zeilmakerij

Naaimachines voor het fabriceren en herstellen van diverse soorten zeilen voor maritieme en logistieke toepassingen.

Nieuws

Uit de pen van Habraken

Vacature Fijnmechanisch Servicemonteur

Lezen

Nieuwe directeur bij Habraken!

Lezen