Industriele lockmachine

Wilt u uw producten tot in detail afwerken en bent u op zoek naar een industriele naaimachine die dit klusje snel en eenvoudig voor u kan klaren? Habraken biedt een veelzijdig assortiment naaimachines, waaronder de industriele lockmachine. Bij ons kunt u verschillende merken overlockmachines aanschaffen die van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.

Werken met een industriele lockmachine

Een overlockmachine is ideaal voor het tot in detail afwerken van materialen. Daarnaast wordt de kwaliteit van producten verbeterd, omdat naden steviger aan elkaar vastzitten. Een overlockmachine naait doorgaans sneller dan een standaard naaimachine. Dit komt omdat naden in één keer worden afgewerkt, iets dat veel tijd scheelt. Uiteraard scheelt dit u ook flink in de kosten, waardoor uw productie omhoog gaat.

Met een overlockmachine kunt u verschillende afwerkingen realiseren. Zo kunt u open naden afwerken, zodat deze niet gaan rafelen, en is het decoreren van artikelen een stuk eenvoudiger. Speciale steken zorgen ervoor dat dit sneller en nauwkeuriger gebeurt. Ter afwerking kan een industriele lockmachine gebruikt worden om een rolzoom te maken. Doordat het rimpelen van materialen twee keer zo snel gaat in vergelijking met een standaard naaimachine, kunnen ook ruches en plooien eenvoudig worden gemaakt.

Habraken: een begrip in industriele naaimachines

Habraken heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop en het onderhouden van industriele naaimachines. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van uw keuze voor een industriele lockmachine. Binnen de Benelux voorzien wij diverse bedrijven van gerenommeerde merken, zoals Dürkopp Adler, Pfaff, Mitsubishi en Pegasus. Daarnaast zijn wij exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff naaimachines, en bieden we tevens een eigen merk aan: HM machines.

Bent u benieuwd naar onze maatwerkoplossingen en wilt u graag aan de slag met een overlockmachine voor uw business? Habraken staat voor u klaar en gaat samen met u op zoek naar de beste industriele naaimachine!

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs