Industriële lockmachines

Industriele lockmachines

Een standaard naaimachine is veelzijdig toepasbaar en neemt het grootste werk uit handen. Wilt u echter uw producten nog netter afwerken, zodat deze tot in detail perfect zijn? Dan biedt een industriele lockmachine de uitkomst.

Habraken heeft een uitgebreid assortiment industriele naaimachines van gerenommeerde merken, zoals Dürkopp AdlerPfaffMitsubishi en Pegasus. Daarnaast bieden we een eigen merk aan, HM machines, voor op maat gemaakte oplossingen. Veel van deze merken bieden ook een lockmachine voor industrieel gebruik. Zo vind u bij Habraken altijd wat u nodig heeft.

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor uw klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Albertjan van Leijsen

Manager Sales & Service

De voordelen van een industriele overlockmachine

Een lockmachine is ideaal voor het tot in detail afwerken van materialen. Daarnaast wordt de kwaliteit van producten verbeterd, omdat naden steviger aan elkaar vastzitten. Een lockmachine voor industrieel gebruik naait doorgaans sneller dan een standaard industriele naaimachine. Dit komt omdat naden in één keer worden afgewerkt, iets dat veel tijd bespaart. Uiteraard scheelt dit u ook flink in de kosten, waardoor uw productie omhoog gaat.

Met een industriele lockmachine kunt u verschillende afwerkingen realiseren. Zo kunt u open naden afwerken, zodat deze niet gaan rafelen, en is het decoreren van artikelen een stuk eenvoudiger. Speciale steken zorgen ervoor dat dit sneller en nauwkeuriger gebeurt. Ter afwerking kan een industriele overlockmachine gebruikt worden om een rolzoom te maken. Doordat het rimpelen van materialen twee keer zo snel gaat in vergelijking met een standaard naaimachine, kunnen ook ruches en plooien eenvoudig worden gemaakt.

Exclusief Benelux importeur van Dürkopp Adler en Pfaff Industrial

Eigen, innovatieve R&D-afdeling

4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

Showroom met de modernste machines

Meer dan 15.000 onderdelen op voorraad

Ruim 40 jaar ervaring

Eigen merk: HM machines

Export naar meer dan 40 landen

Grote voorraad, korte levertijden

Naaimachines voor vele industriële toepassingen

Industriele lockmachine aanschaffen bij Habraken

Habraken staat niet alleen bekend om een veelzijdig assortiment naaimachines, waaronder industriele lockmachines, maar biedt klanten ook een korte levertijd. Bovendien hebben we een eigen R&D afdeling, die problemen snel oplost. Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in het onderhouden van naai- en lockmachines. Ons grote onderdelenmagazijn bevat meer dan 15.000 verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat uw huidige naaimachine of lockmachine binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw is.

Meer te weten komen over ons assortiment industriele overlockmachines of heeft u andere vragen omtrent industriele naai- of lockmachines? U kunt uw vraag stellen via ons contactformulier of langskomen in onze showroom. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een lockmachine industrieel gebruiken

Een lockmachine maakt gebruik van meerdere draden die tegelijkertijd worden ingezet. Dit zorgt ervoor dat producten een mooie afwerking krijgen, waardoor stoffen niet gaan rafelen. Spoeldraden zijn verleden tijd: lussen worden nu geborgen door een volgende lus. Dit zorgt ervoor dat er met meerdere garenklossen kan worden gewerkt, en u dit niet één voor één hoeft te doen.

Een industriele lockmachine kan een uitkomst bieden in uw branche. Gaat u voor optimale kwaliteit en een stevige afwerking van uw producten, dan is een lockmachine dé machine die u nodig heeft. Welk type industriele overlockmachine u nodig heeft, is afhankelijk van de materialen waar u mee werkt. Ook de productiewijze bepaalt welk type machine het beste toepasbaar is. Wilt u uw productieproces verkorten en versnellen, en daarbij ook besparen op uw kosten? Overweeg dan zeker om een lockmachine industrieel in te zetten!

Online catalogus

Uitgelichte lockmachines

Pegasus MX serie

Pegasus EXT serie

Pegasus EX serie