Schoen naaimachines

Naaimachines voor schoenen

Habraken heeft zijn oorsprong in de schoenenindustrie. Geen wonder dus dat we voor deze tak van sport bergen van expertise in huis hebben. Zoekt u een naaimachine voor de reparatie of productie van schoenen, bij Habraken bent u aan het juiste adres.

Onze meerwaarde voor uw productielijn

Habraken bevindt zich in de Langstraat, van oudsher het hart van de Nederlandse schoenenindustrie. Wim Habraken, de grondlegger van ons bedrijf, heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd als servicemonteur in deze regio. Hoewel Habraken door de jaren expertise op meerdere vlakken heeft opgebouwd, zijn we ook bij onze leest gebleven.

Schoenen

Werklaarzen

Veiligheidsschoenen

Slippers

Pantoffels

Neem contact op met Albertjan van Leijsen, manager Sales & Service, voor specifieke vragen en een aanbod

Mail Albertjan

Een greep uit ons assortiment

Aanbevolen naaimachines voor inzet voor schoenen

HM 835

Dürkopp Adler 911-210-10

Dürkopp Adler 523i/524i/527i-847

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor uw klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Hans Damen

Directeur

Waarom kiezen voor Habraken?

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze voor de beste industriële naaimachine. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachines.

In de loop der jaren is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naaimachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Pfaff, Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen.