Technisch textiel naaimachines

Naaimachines voor technisch textiel

Naaimachines zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere markt zijn specifieke naaimachines ontwikkeld, en Habraken heeft ze in huis. Ook in het vervaardigen van technisch textiel zijn wij thuis en kunnen u helpen de beste oplossing voor u te vinden, óf te maken. Net als u uw technische expertise heeft, hebben wij de onze. Geen uitdaging is te groot!

Onze meerwaarde voor uw productielijn

Technisch textiel valt bijna niet te definiëren, zo veel soorten zijn er. Maar laten we het toch proberen: technisch textiel is textiel dat zich door unieke eigenschappen uitstekend leent voor specifieke toepassingen. Zo is er brandwerend textiel, geluidsdempend, warme-isolerend, waterdicht of kogelwerend textiel. Toepassingen zijn soms bekend, zoals beschermende kleding voor politie, brandweer en medisch personeel, maar vaak ook veel minder bekend. Wat dacht u van textiel voor de versteviging van dijken, opblaasbare glijbanen voor de luchtvaart of textiel voor verticale beplanting aan gebouwen? Hoe veelzijdig ook, er is één gemene deler: je kunt het maken met machines van Habraken.

Hijsbanden

Airbags en airbag covers

Stretchtenten

Industriële filters

Veiligheidskleding

Neem contact op met Albertjan van Leijsen, manager Sales & Service, voor specifieke vragen en een aanbod

Mail Albertjan

Een greep uit ons assortiment

Aanbevolen naaimachines voor inzet voor technisch textiel

HM802

Dürkopp Adler 868-290322 zuilmachine

Dürkopp Adler 669-180010

Dürkopp Adler D867-190922

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor uw klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Hans Damen

Directeur

Waarom kiezen voor Habraken?

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze voor de beste industriële naaimachine. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachines.

In de loop der jaren is Habraken een begrip geworden als het gaat om industriële naaimachines. We zijn exclusief importeur van Dürkopp Adler naaimachines voor de Benelux. We vertegenwoordigen ook merken als Pfaff, Mitsubishi en Pegasus. De toepassing van naaimachines is enorm divers. We beschikken over een goed uitgeruste technische dienst en over een ruime voorraad aan reservedelen.