Naaimachine onderhoud

Onderhoud en reparaties

Industriële naaimachines hebben een lange levensduur. Na aanschaf kunt u jarenlang genieten van een goede machine die lange tijd kwalitatief hoogwaardige producten aflevert. Toch vraagt ook een goede naaimachine wel eens om onderhoud. Moet u dan meteen een nieuwe aanschaffen? Gelukkig niet!

Ervaren servicedienst voor onderhoud en reparaties

Heeft u een probleem met uw naaimachine? Onze service-monteurs zijn u graag van dienst. Als u belt met onderstaand nummer, kunnen we de situatie beoordelen en vervolgstappen bespreken.

Neem contact op met de afdeling Service. Wij kunnen u sneller helpen als uw het HM-S-nummer van uw naaimachine paraat heeft.

Bel 0416-542 886

Mobiele technische dienst

15.000+ onderdelen direct op voorraad

Gespecialiseerde monteurs

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. We helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor uw klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Joey van Leijsen

Manager Service & Productie

Online catalogus

Uitgelichte naaimachines

Pfaff Industrial 2545 – 2546

Juki computergestuurde naaimachine PLK-G1010-K2

Pfaff Industrial 335

Juki computergestuurde naaimachine PLK-G2516