HM 835

Deze machine met vlechtsysteem biedt een breed scala aan nieuwe mogelijkheden om speciale naad ontwerpen te creëren op allerlei producten. Bij deze machine zijn ook technische toepassingen zoals het aanbrengen van een verwarmingsdraad mogelijk.
Het vlechtsysteem heeft twee beweegbare armen die het mogelijk maken om allerlei soorten draden en garens tussen de steken te vlechten. Ontwerpen kunnen worden gemaakt met één of twee vlechtdraden in combinatie met één of twee stiknaden.
De machine kan worden geleverd met het HM120 touchscreen bedieningsscherm, dat een verscheidenheid aan vooraf geprogrammeerde vlechtontwerpen heeft. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om uw eigen design te ontwerpen via onze gratis beschikbare software. Het selecteren van ontwerpen via het HM120 MMI touchscreen bedieningsscherm is gemakkelijk, omdat de keuze simpelweg kan worden gemaakt door het pictogram van het gekozen programma aan te raken.
De HM835 kan worden geleverd met bijna alle M-Type machines van Dürkopp Adler, zoals vlakbed-, zuil- en vrije arm machines in zowel één- als tweenaalds uitvoering.

Downloads

Brochures en handleidingen

Productfolder HM835

Downloaden