Pfaff Industrial naaimachine

De visie van Pfaff Industrial

Met high-tech innovaties wil Pfaff bedrijven helpen een hoge mate van automatisering te verkrijgen. Leunend op ruim 150 jaar ervaring in het verbinden van textiel is Pfaff een vooraanstaande wereldspeler. Naast naaitechnieken beheerst Pfaff ook het ultrasonisch, hete-lucht- en warmeboutlassen. Habraken is exclusief importeur van Pfaff naai- en lasmachines in de Benelux.

Pfaff Industrial zet klant centraal

Klanten zijn de eerste prioriteit van Pfaff Industrial. Pfaff denkt mee, voegt waarde toe en verzekert de investering van de klant onder andere door langdurige levering van reserve-onderdelen. Een belangrijke component in de bedrijfsvoering van Pfaff is technologische vooruitgang op het gebied van automatisering en robotisering.

Bekijk ons assortiment

Het beste van Pfaff Industrial

Pfaff Industrial 2545 – 2546

Pfaff Industrial 335

Pfaff Industrial 591

Pfaff Industrial 2081 – 2083

Pfaff Industrial 2521

Pfaff Industrial 1245

Pfaff Industrial 910 en 930 Serie

Pfaff Industrial 1574

Pfaff lasmachine 8303i

Pfaff Seamsonic 8301 – 8310 – 8312

Pfaff lasmachine 8362

Pfaff lasmachine 8320

Een lasmachine van Pfaff Industrial

Met naaimachines zijn de meeste mensen wel enigszins bekend. Lasmachines, in de context van textiel, behoeft soms nog enige uitleg. Hoewel er verschillende technieken zijn – hete lucht, ultrasoon en hetebout; technieken die Pfaff allemaal beheerst – hebben ze één ding gemeen; bij lassen wordt het materiaal verbonden door hitte. Hierdoor ontstaat een stevige, waterdichte verbinding. Soms staat deze verbinding op zichzelf, soms dient hij vooral om een genaaide naad waterdicht te maken. De toepassingen zijn eindeloos.

Uiteraard ook bij ons verkrijgbaar

Heeft u interesse in een Pfaff lasmachine? Uiteraard kunt u daarvoor ook bij Habraken terecht. Neemt u contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken en een offerte aan te vragen.

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Pfaff industrie naaimachine

Het Duitse naaimachinemerk Pfaff is bekend van zowel consumenten als industriele naaimachines. Het bedrijf levert uiterst hoogwaardige machines, in verschillende varianten. Zo vindt u altijd de beste Pfaff industrie naaimachine. Daarnaast heeft Pfaff ook een groot assortiment lasmachines.

Industriele naaimachine Pfaff

Habraken is exclusief importeur van Pfaff industrie naaimachines. In ons assortiment vindt u verscheidene uitvoeringen die ingezet kunnen worden voor tal van toepassingen. Zo gebruikt men deze naaimachines in de automotive industrie en de confectie industrie. Er zijn ook uitstekende industriele naaimachines van Pfaff voor het vervaardigen van lederwaren, schoenen en de meubelproductie- en stoffering. Pfaff naaimachines zijn van alle markten thuis.

Een Pfaff industrie naaimachine: altijd goed

De naaimachines van Pfaff kenmerken zich door de veelzijdige functies en gedetailleerde werking. In ons assortiment hebben wij zowel vlakbed naaimachines als zuilmachines en machines met een vrije arm. Wat uw product ook is, Habraken heeft de juiste industriele naaimachine van Pfaff voor u. Bent u benieuwd welke machine het best past bij uw wensen en de toepassing van uw bedrijf? Onze specialisten helpen u graag!

Een Pfaff naaimachine industrieel gebruiken

Pfaff heeft een breed assortiment industriele naaimachines. Daarom zijn vrijwel alle denkbare toepassingen te vervaardigen met een Pfaff industrie naaimachine. Jeans, leren kleding en lederwaren, outdoor artikelen, schoenen, technisch textiel en meubelproductie- en stoffering.

Lasmachines van Pfaff

Naast een Pfaff industrie naaimachine, bieden we ook andere opties.  Voor de waterdichte afwerking van naden kunt u ook bijvoorbeeld bij Pfaff terecht. Pfaff Industrial maakt lasmachines, die ook bij Habraken verkrijgbaar zijn. Met een hete lucht lasmachine kunt u een verscheidenheid aan materialen met elkaar verbinden. Denk aan kunststof, polymeer en leder. Naadafdichting bij waterafstotende, waterdichte en ademende materialen is een veelvoorkomende toepassing voor Pfaff lasmachines.

Kortom, of het nu een naaimachine is of een lasmachine, Pfaff heeft het voor uw, en Habraken brengt het naar u toe.

Pfaff industrie naaimachine aanschaffen

Overweegt u een industriele naaimachine van Pfaff aan te schaffen, neemt u dan contact met ons op. U koopt een industriele naaimachine eenvoudig en snel bij Habraken. U kunt al kennismaken met Pfaff machines in onze ruim opgezette showroom. Ons assortiment is breed en we hebben korte levertijden; voor u het weet zet u uw eigen Pfaff naaimachine industrieel in voor uw productie.

Na het eerste contact gaan onze specialisten met u op zoek naar de ideale Pfaff industriele naaimachine. Na akkoord van de offerte komt de machine snel uw kant op, volledig afgesteld en ingenaaid.

Het onderhoud van uw machine is ook bij ons in goede handen. Is er onverhoopt iets kapot, dan is reparatie nooit ver weg door ons grote onderdelenmagazijn. Onze monteurs hebben uw machine snel weer gemaakt!

Een naaimachine van Pfaff, of maatwerk

Is er voor uw product toch niet de ideale oplossing voor handen, dan maken wij de oplossing zelf. Met ruim 40 jaar ervaring in de naaimachinebranche heeft Habraken alle kennis in huis om voor u een maatwerkoplossing te vinden. Onze eigen R&D-afdeling zoekt voor u uit waar uw productieproces geoptimaliseerd kan worden of past uw naaimachine aan zodat hij precies past voor uw toepassing.

Pfaff en Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Pfaff Industrial en Habraken zijn al jaren partners. Sinds Habraken het exclusief importeurschap van Pfaff verwierf voor de Benelux heeft ook Habraken de nodige expertise opgedaan op het gebied van lasmachines. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor naaimachines van Pfaff. 

Heeft u interesse in een machine van Pfaff, dan staan onze collega’s voor u klaar met passend advies: of het nu een lasmachine moet zijn of een naaimachine, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Albertjan van Leijsen

Manager Sales & Service

Wij leveren service en machines voor deze merken

Uw favoriete merk, onze service

Habraken is exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff voor de Benelux. Daarnaast vertegenwoordigen we onder andere de merken Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti en Jentschmann.

Direct naar uw merk