Tweedehands naaimachines

Tweedehands naaimachines

Habraken is specialist in industriële naaimachines. We hebben een grote verscheidenheid aan types naaimachines, van verschillende merken. U kunt bij ons echter ook terecht voor tweedehands naaimachines.

Industriele naaimachines hebben een lange levensduur. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het onderhoud en repareren van naaimachines. Met deze kennis op zak kunnen wij voor u een industriele naaimachine 2e hands aanbieden, volledig gereviseerd en getest. U bent dan verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine waarmee u prachtig afgewerkte producten kunt maken. Bovendien is een naaimachine tweedehands aanschaffen financieel aantrekkelijk.

Online catalogus

Uitgelichte tweedehands machines

Dürkopp Adler 767-FA-273 RAP HP

Dürkopp Adler 268-273 10mm

Dürkopp Adler 768-273 RAP HP 10mm

Dürkopp Adler 467-373

Dürkopp Adler 767-FAS-573 RAP HP

Dürkopp Adler 868-290322 zuilmachine

Dürkopp Adler 767-FA-373 RAP HP

HM820-868-290322 Semi gebruikt

Dürkopp Adler 195-171110

Dürkopp Adler 550-12-23

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor uw klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Albertjan van Leijsen

Manager Sales & Service

Industriele naaimachines tweedehands assortiment

Ons aanbod in tweedehands machines varieert. Op deze site ziet u een overzicht, maar voor het actuele aanbod kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze specialisten vertellen u dan wat wij op dat moment in huis hebben. Geeft u aan waar u naar op zoek bent, dan helpen wij u aan een passende tweedehands naaimachine.

Weet u niet wat voor machine geschikt is voor uw bedrijf? Ook dan heeft Habraken raad. Wij kunnen u precies vertellen aan welke eisen een tweedehands exemplaar moet voldoen voor uw productieproces. Zo krijgt u achteraf geen vervelende verrassingen, maar werkt uw industriele naaimachine 2e hands altijd zoals u voor ogen had.

Welk type tweedehands naaimachine is geschikt

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de betrouwbare Dürkopp Adler M-Type machines. Deze naaimachines zijn verkrijgbaar, ook tweedehands, in veel verschillende uitvoeringen. Enkel- of dubbelnaalds, drievoudig transport of rolvoet, Eco, Standaard of Premium, alles is mogelijk. Ook van andere merken kunnen wij een naaimachine tweedehands aanbieden. 

De tweedehands machines van Habraken zijn in te zetten in verschillende branches. De bovengenoemde M-Type is erg veelzijdig en wordt veel gebruikt in de meubelmakerij en bij producenten van lederwaren. Ook zijn onze tweedehands machines in gebruik bij zeilmakerijen.

Exclusief Benelux importeur van Dürkopp Adler en Pfaff Industrial

Eigen, innovatieve R&D-afdeling

4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

Showroom met de modernste machines

Meer dan 15.000 onderdelen op voorraad

Ruim 40 jaar ervaring

Eigen merk: HM machines

Export naar meer dan 40 landen

Grote voorraad, korte levertijden

Naaimachines voor vele industriële toepassingen

Industriele naaimachine 2e hands kopen bij Habraken

Habraken verkoopt niet alleen tweedehands naaimachines, maar neemt deze ook graag van u over. Heeft u nog een industrie naaimachine die tweedehands goed bruikbaar is, dan kijken wij hier graag naar. Wij vinden het immers zonde om deze machine te laten roesten. Na revisie en uitgebreid testen kunnen wij uw oude naaimachine tweedehands op de markt brengen. Zo hoeft u uw naaimachine niet te ontmantelen en af te voeren.

Voordelen van een naaimachine tweedehands aanbieden of aanschaffen

Een tweedehands naaimachine aanschaffen, of uw oude machine een tweede leven geven als occasion, is een duurzame stap. Afvalstromen zijn een grote belasting op het milieu. U levert een belangrijke stap in het beperken van de afvalstroom door voor tweedehands te kiezen. Ook is voor een gebruikte machine kiezen financieel aantrekkelijk. U betaalt tenslotte minder, zonder aan kwaliteit in te leveren.

Bestellen bij Habraken gaat snel en eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat onze grote voorraad constant wordt aangevuld en dat u kunt rekenen op een korte levertijd. Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw industriele naaimachine, ook tweedehands? Ons onderdelenmagazijn bevat meer dan 15.000 verschillende types reserveonderdelen, zodat u altijd het juiste onderdeel vindt. Heeft u specifieke verzoeken of wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Neem dan contact met ons op!