Toepassingen

Elke machine een eigen toepassing

Naaimachines zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere toepassing zijn specifieke naaimachines ontwikkeld. In grote lijnen kan er gekozen worden uit onderstaande toepassingen waar een naaimachine geschikt voor is. Daarnaast kunt u kiezen voor een maatwerkoplossing. Neem hiervoor contact op met Habraken en bespreek de mogelijkheden.

Waar onze machines werken

Toepassingen

Arbeid & veiligheid

Naaimachines die specifiek ontwikkeld zijn voor het maken van onder andere veiligheidskleding en toebehoren zoals veiligheidsgordels.

Confectie

Voor het maken van standaard kleding dat in veelvoud geproduceerd moet worden. Met deze snelle en krachtige naaimachines kan een hoge productie worden gerealiseerd.

Automotive

Deze naaimachines zijn uitermate geschikt voor het maken van stoelbekleding, dashboard en stuurbekleding, deurbekleding enzovoorts.

Lederwaren

Deze naaimachines bieden uitkomst voor het maken van bijvoorbeeld lederen kleding, schoenen, portemonnees, tassen en riemen.

Meubel

Voor de productie van meubelbekleding, zoals banken, stoelen en tapijten. Er zijn vele soorten naaimachines geschikt voor de vervaardiging van deze producten.

Technisch textiel

Oplossingen voor het maken van onder andere: tenten, parachutes, schermen, veiligheidsgordels, spanbanden en touwen.

Outdoor

Naaimachines voor het produceren van outdoorkleding en accessoires of voor het maken van bijvoorbeeld tenten.

Schoenen

Van pantoffels tot slippers, van sportschoenen tot laarzen, het valt allemaal onder schoeisel.

Zeilmakerij

Naaimachines voor het fabriceren en herstellen van diverse soorten zeilen voor maritieme en logistieke toepassingen.

Specifiek vraagstuk in een andere markt?

Zit uw toepassing er niet bij, en heeft u een vraag over een naaimachinetoepassing in uw markt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de beste industriële naaimachine. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachines.