Research & Development

De kracht van onze R&D afdeling

Hoewel er zeer veel verschillende naaimachines zijn, kan het toch zijn dat voor uw toepassing de juiste machine nog niet bestaat. Habraken onderscheidt zich door een eigen R&D-afdeling. Deze afdeling houdt zich bezig met productontwikkeling en maatwerkoplossingen voor klanten.

Door onze jarenlange ervaring en kennis te combineren met de nieuwste industriële ontwikkelingen zijn we in staat onze klanten creatieve oplossingen te bieden. Onze R&D-engineers gaan graag met uw vraagstuk aan de slag. Resultaat? Een maatwerkoplossing voor uw productie, die zorgt voor meer efficiëntie.

Habraken R&D in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken onderscheidt zich door een eigen R&D-afdeling. Deze afdeling houdt zich bezig met productontwikkeling en maatwerkoplossingen voor klanten. Door onze jarenlange ervaring en kennis te combineren met de nieuwste industriële ontwikkelingen zijn we in staat onze klanten creatieve oplossingen te bieden.

Naast het aanpassen van naaimachines voor uiteenlopende doeleinden, zijn onze R&D-engineers er ook om uw productieproces te analyseren. Waar kan het sneller, wat kan beter? Kortom, bij Habraken denken we graag met u mee om uw product of productieproces te optimaliseren.

John de Rooij

Manager R&D

Dürkopp Adler

Dürkopp kwaliteit met een boost

Dürkopp Adler 281-140342-03

Dürkopp Adler 669-180010

Dürkopp Adler 867-190342-M

Dürkopp Adler D867-190922

Heeft uw naaimachine service nodig?

Heeft u een service-verzoek voor uw naaimachine? Ook in dat geval staan we voor u klaar. Als u belt met onderstaand nummer, kunnen we de situatie beoordelen en vervolgstappen bespreken.

Neem contact op met de afdeling Service. Wij kunnen u sneller helpen als uw het HM-S-nummer van uw naaimachine paraat heeft.

Bel 0416 542 886

Mobiele technische dienst

15.000+ onderdelen direct op voorraad

Gespecialiseerde monteurs