Jentschmann naaiautomaten

Onze nieuwste samenwerking

De meeste recente samenwerking die Habraken is aangegaan, is die met het Zwitserse Jentschmann. Deze machinebouwer heeft veel ervaring in het verwerken van grote stukken textiel, zoals voor zonwering en matrassen.

Samen klaar voor de toekomst

Habraken heeft al bij verschillende klanten een volautomatische naaiautomaat mogen plaatsen. Jentschmann biedt onder andere ook een automatisch oprolsysteem, wat zeker bij grote lappen stof het werken vergemakkelijkt.

De volautomatisch naaiautomaten van Jentschmann

Heeft u te maken met grote lappen textiel, en zoekt u een betere manier om hiermee om te gaan? Neemt u dan beslist contact met ons op. Met onze expertise op het gebied van naaimachines, en die van Jentschmann op het gebied van complete naai-inrichtingen, kunnen wij u zeker helpen.

Via ons verkrijgbaar

Jentschmann is met ons het partnerschap aangegaan, zodat wij klanten in de Benelux de producten van Jentschmann kunnen aanbieden. Dus produceert u grote stukken textiel, zoals bijvoorbeeld voor zonwering, aarzel dan niet! Laat ons weten wat wij met een Jentschmann machine voor u kunnen betekenen.

Heeft u interesse in een volautomatische naaiautomaat van Jentschmann? Uiteraard kunt u daarvoor ook bij Habraken terecht. Neemt u contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken en een offerte aan te vragen.

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Habraken in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines. Wij helpen u graag de beste keuze te maken. Met meer dan 40 jaar ervaring en een eigen, innovatieve R&D-afdeling bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen en onderhouden van uw industriële naaimachine.

Onze collega’s staan voor u klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Albertjan van Leijsen

Manager Sales & Services

Wij leveren service en machines voor deze merken

Uw favoriete merk, onze service

Habraken is exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff voor de Benelux. Daarnaast vertegenwoordigen we onder andere de merken Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti en Jentschmann.

Direct naar uw merk