Pegasus EXT serie

Modellen

  • EXT3200 – Variabel boven transport, veiligheid steek machine
  • EXT5200 – Variabel boven transport, overlocker

Onafhankelijk boven- en onder transport op de machines zorgen voor positieve en nauwkeurige transport van het materiaal. Deze functie voorkomt het draaien en in of uitwerken van het materiaal dat wordt bewerkt, waardoor je een productie van hoge kwaliteit bereikt. Deze machines voeren netjes het plooien en inwerken, plus het blindzomen van materiaal uit, operaties die moeilijk uit te voeren zijn met slechts onder transport, het materiaal word door de ovelocksteek bijeengehouden en rafelt niet. Pegasus variabele boven transport machines zorgen voor een uniforme kwaliteit in een breed scala van naai-operaties.

Producten van hoge kwaliteit zonder draaien of inwerken van materiaal., dankzij boven- en onder transport
Variabele boven transport machines voeden zowel de bovenste laag als de onderste. Dit voorkomt inwerken en verdraaiing van de stof die genaaid wordt waarmee over het algemeen de visuele kenmerken en de structuren van het materiaal worden verbeterd, zonder verlies van de oorspronkelijke eigenschappen van de stof op genaaide producten.

Nette prestaties van het plooien
Boven en onder transport worden onafhankelijk aangedreven. Grote differentiële transport verhoudingen kunnen worden verkregen. Deze functies verhogen de efficiëntie, vooral het plooien wordt effectief uitgevoerd.

Preventie van het samentrekken van het materiaal
De stopper regelt het pad van het boven transport net voordat het contact maakt met het onder transport. Dankzij deze functie wordt er geen rimpel geproduceerd op de stof tijdens het naaien met een verhoogde transport afstand. Zodoende voorkomen variabele boven transport machines het samentrekken/rimpelen.

Prachtig afgewerkte producten met steken die op het materiaal liggen
De op- en neergaande slag van de boven transporteur kunnen vrij worden gekozen, afhankelijk van het weefsel en de werking die wordt toegepast. Grote en sterke stappen wordt gebruikt voor het naaien van zware stoffen en/of kruisnaden, en kleine stappen word gebruikt voor het naaien van lichte stoffen.

Specificaties

  • Maximale snelheid: 7.000 St/min.
  • Steeklengte:5.0 mm
  • Overlock breedte: 3 mm – 8 mm
  • Persvoetlichting: Tot 8 mm
  • Differentiële transport verhouding: 0.7 mm – 3.8 mm

Notitie, de details van de specificaties variëren per subklasse.

Downloads

Brochures en handleidingen