Pegasus MX serie

Modellen

  • MX3200: veiligheid steek machines
  • MX5200: overlockers

Door het verstrekken van wereldwijde steun aan de kledingindustrie, ook gebreide kleding, zorgt Pegasus voor een hogere kwaliteit van producten door hun uitgebreide ervaring.

Verhoogt de kwaliteit door het lekken en vervuiling van olie tegen te gaan
Pegasus heeft gewerkt aan het langdurige probleem van olie vervuiling op het materiaal, waarbij de focus ligt op de productie zoals wordt gedaan in naaiateliers, met het oog om te werken aan oplossingen om dit probleem tegen te gaan.

Naait lichte tot zware stoffen en biedt uitstekende kosteneffectiviteit
Alles wat je hoeft te doen is de positie van de pers-arm as veranderen. Zelfs als je een breed scala aan stoffen en/of voorwerpen in verschillende operaties moet naaien, kun je netjes afgewerkte producten verkrijgen. Slechts één machine is nodig om al uw behoeften, zoals het naaien van lichte tot zware stoffen, gebreide of geweven stoffen. De MX serie maakt producten van hoge naaikwaliteit mogelijk met zijn uitstekende kosteneffectiviteit.

Onderdelen uitgerust met een speciale behandeling die langdurig gebruik kunnen weerstaan
Deze onderdelen, zoals de steekplaat en de pers-armhouder, hebben een oppervlakte behandeling gehad met een speciale coating, daardoor is de levensduur van deze delen drastisch toegenomen. Deze behandeling helpt bij het verminderen van de onderhoudskosten.

Bereikt een maximale machinesnelheid van 8.000 r.p.m
Dankzij verschillende soorten uitstekende onderdelen, zoals de speciaal gecoate onderdelen en het nieuwe ontwerp van het smeersysteem, bereikt de MX serie een maximum machinesnelheid van 8.000 r.p.m, zodat het geschikt is voor uiteenlopende behoeften met voldoende productiviteit. (Op de MX5204 serie)

Eenvoudige vervanging door het gebruik van onderdelen die zowel gebruikt worden in de MX serie als bij de conventionele machines

Standaard onderdelen, machine tafels en arbeidsbesparende apparaten voor de EX serie kunnen ook worden gebruikt voor de MX serie. Deze onderdelen helpt u om uw machines te gebruiken en snel in te zetten om de kosten laag te houden. (Speciale onderdelen zijn nodig voor sommige arbeidsbesparende apparaten)

Specificaties

  • Max. snelheid: 8.000 St/min.
  • Steeklengte: 0.6 mm – 5.0 mm
  • Overlock breedte: 1.5 mm – 6.0 mm
  • Persvoetlichting: Tot 7 mm
  • Differentiële transport verhouding: 1 : 0.7 – 1 : 2.4

Downloads

Brochures en handleidingen