Pfaff industriele naaimachine

Pfaff Industrial, de producent van de Pfaff industriele naaimachine, is een gerenommeerde Duitse producent die naaimachines van hoge kwaliteit vervaardigt. De Pfaff industriele naaimachine is bij Habraken te verkrijgen in verschillende varianten. Zo vindt u altijd de beste industriele naaimachine voor uw toepassing.

Pfaff Industrial naaimachines

Habraken is exclusief importeur van Pfaff industriele naaimachines en biedt verscheidene uitvoeringen aan die ingezet kunnen worden voor tal van toepassingen. Zo kan een Pfaff Industrial naaimachine worden ingezet voor de automotive industrie en de confectie industrie. Daarnaast zijn deze machines ook uitermate geschikt voor het vervaardigen van lederwaren, schoenen en de meubelproductie en –stoffering. Met Pfaff machines kunt u alle kanten uit.

De naaimachines van Pfaff kenmerken zich door de veelzijdige functies en gedetailleerde werking. In ons assortiment vindt u zowel vlakbed naaimachines als zuilmachines en machines met een vrije arm. Bent u benieuwd welke naaimachine het best past bij uw wensen en de toepassing van uw bedrijf? Onze specialisten helpen u hier graag bij.

Veelzijdig assortiment lasmachines

Pfaff Industrial vervaardigt ook lasmachines, die eveneens bij Habraken verkrijgbaar zijn. Deze lasmachines zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals de hete lucht lasmachine die inzetbaar is voor een verscheidenheid aan materialen. Denkt u bijvoorbeeld aan kunststof, polymeer en leder. Naadafdichting bij waterafstotende, waterdichte en ademende materialen is een veelvoorkomende toepassing van Pfaff lasmachines.

Pfaff industriele naaimachines kopen doet u snel en eenvoudig bij Habraken. Ons veelzijdige assortiment, in combinatie met onze korte levertijden, zorgen ervoor dat bestellen bij Habraken makkelijk wordt. Wij zijn al meer dan 35 jaar een begrip in industriele naaimachines en hebben een eigen, innovatieve R&D afdeling die altijd voor u klaar staat. Benieuwd naar onze maatwerkoplossingen? Contacteer ons dan voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom en neem een kijkje in de wereld van industriele naaimachines.

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs