Pfaff Industrial 2545 - 2546

Een indrukwekkend voorbeeld van zo’n verreikende combinatie is de POWERLINE 2545/2546 – een lijn van machines, waarin een nieuwe generatie van speciale hoge snelheid naaimachines met drievoudig transport (onder-, naald- en alternerend boventransport) en een verticale grijper.

Pfaff Industrial 2545: één-naald versie
Pfaff Industrial 2546: twee-naald versie

Duidelijke en precieze functies met ergonomisch geplaatste controle elementen zijn de opvallende kenmerken van deze serie, waarvoor PFAFF de Interzum Innovatie-award heeft ontvangen in 2007 in de “Best of the Best” categorie. De machines behalen een gelijke hoge kwaliteit stikwerk op de zichtbare gebieden en bij de assemblage naden in de niet-zichtbare gebieden – flexibiliteit kent geen grenzen in de automotive en stoffering sectoren. Top naai resultaten zijn gegarandeerd, zowel op fijn leder als op zware bekledingsmaterialen. Met de grootste arm clearance in zijn klasse, de machine garandeert een uitstekende handeling.

Technische kenmerken, zoals de programmeerbare multi-schakelaar of de nieuwe “kronkelende assistent” ondersteunen de werkende flexibiliteit en maken de POWERLINE een multifunctionele machine met uitstekende voordelen. De fijne spanning van het oppervlak signaleert de kracht en de dynamiek. Het aantrekkelijke design, de toonaangevende ergonomie en het unieke service concept van de POWERLINE 2545/2546 markeert een revolutionaire mijlpaal in de 150 jaar oude geschiedenis van de naaimachine.

Downloads

Brochures en handleidingen

PFAFF_2545-46-42_EN_folder

Downloaden