Pegasus M900 DDM serie

Modellen

  • M932: 5-draads safetystitch lock machines
  • M952: 3 of 4-draads lock machines

De M900 serie met direct drive Pegasus 550W DC motor die werd ontwikkeld met gebruik van alle Pegasus state-of-the-art technologie, met behoud van kosteneffectiviteit en kwaliteit, beantwoordt aan verschillende behoeften met een volledige lijn van subklassen.

Uitstekende smering eigenschappen beschermen de belangrijke naaiproducten effectief van olievlekken
Om schade aan uw bewerkte producten veroorzaakt door olievlekken te voorkomen, de M900 serie omvat uitstekende smering mechanismen op vele delen van de machine, zoals de volledig gesloten naaldstang kamer de geforceerde afvoer-functie en de nieuw gevormde pakking die dienst doet tussen het oliereservoir en het machine bed, en ook tussen de kap en het machine bed. Deze functies elimineren het vervuilen van uw product, waardoor de productiviteit en kwaliteit kan worden vergroot.

Bereikt een maximale machine snelheid van 5.000 tot 7.000 St/min., wat resulteert in het stijgen van uw productie
Een aluminium compartiment wordt gebruikt voor het hoofdas mechanisme. Deze functie vermindert het gewicht, waardoor een hoge snelheid bereikt kan worden. Het vermindert ook trillingen, lawaai en warmteontwikkeling.

Introductie van de roestvrije steekplaat
Het oppervlakte van deze steekplaat is behandeld met een speciale coating. Dankzij deze functie wordt de naald plaat niet beschadigd door stoffen bewerkt met chemische middelen en/of kleurstoffen.

Bevat veelzijdige machines voor verschillende toepassingen en doeleinden
De M900 serie kan aangepast worden op het gebruik van verschillende soorten stoffen en aan uw eindproducten door de positie van de persvoet arm-as te veranderen. Daardoor kunt u een machine uitkiezen die aan uw behoeften voldoet door een volledige lijn van subklassen. Bovendien kunt u deze serie uitbreiden met machine onderdelen en arbeidsbesparende apparaten (houd er rekening mee dat een aantal speciale onderdelen nodig zijn).

Downloads

Brochures en handleidingen