Dürkopp Adler 550-12-23

Automatische rimpel machine voor het reproduceerbaar rimpelen van meubeldelen. Enkel-naald dubbelkettingsteek machine met differentieel onder transport en differentieel alternerend boven transport, Electropneumatische Persvoetlichting, programmeerbare sturing voor rimpelwaardes, stiknaadfuncties en stiknaad volgordes.

Met druktoetsbalk onder de arm van de machine voor het makkelijk handmatig afroepen van de 15 verschillende rimpelwaardes en 16 half-waardes, het programmeren van de verschillende rimpelprogramma’s met een maximum van 99 stappen per programma, (geheugen capaciteit voor 2650 programma stappen), mogelijkheid om speciale functies per naad te programmeren als wel de verschillende parameters, Functieknop voor het afroepen van de verschillende programma stappen, Druktoetscombinatie voor: steekverdichting, Naald boven of onder en staphoogte verstelling. Knieschakelaar voor het omschakelen tijdens het rimpelen op gladstikken. Instelbare staphoogte van de persvoet tot 7mm met automatische snelheids aanpassing. Maximale persvoetlichting 15mm, standaard steeklengtes 3; 4; 5 en 6mm.

Compleet op in hoogte verstelbaar onderstel met blad DAC II sturing DC Motor, reduceer ventiel en lamp. Spanning 230V/ 50Hz. Maximum toerental 3000 steken per minuut.

Downloads

Brochures en handleidingen