Industrie naaimachine tweedehands

In de wereld van naaimachines zijn er tal van mogelijkheden. Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van industriële naaimachines en voorziet u graag van passend advies omtrent naaimachines, zoals een industrie naaimachine tweedehands. In ons assortiment zijn diverse bekende merken te verkrijgen. Daarnaast zijn we tevens gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands naaimachines.

Een industrie naaimachine tweedehands kopen

Bekende topmerken sieren ons assortiment industriële naaimachines. Om de hele industrie aan te spreken, verkopen we ook gebruikte industriële naaimachines. Ons aanbod wisselt sterk en is afhankelijk van de modellen die wij aangeboden krijgen. Bent u op zoek naar een specifiek exemplaar en kunt deze niet vinden in ons aanbod? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een geschikt exemplaar.

Een industrie naaimachine die tweedehands is, heeft zo zijn voordelen. U kunt voor een voordelige prijs een tweedehands naaimachine aanschaffen. Hiermee maakt u een milieuvriendelijke keuze, omdat gebruikte machines niet te hoeven worden afgebroken of vernietigd. In veel gevallen is een gebruikte naaimachine nog van goede kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen, testen wij alle binnenkomende gebruikte machines altijd uitvoerig. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief apparaat, óók als deze reeds gebruikt is.

Tweedehands bij Habraken.nl

Habraken verkoopt niet alleen tweedehands naaimachines, maar neemt deze ook graag van u over. Heeft u nog een industrie naaimachine die tweedehands goed bruikbaar is, dan kijken wij hier graag naar. Wij vinden het immers zonde om deze machine te laten roesten.

Bestellen bij Habraken gaat snel en eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat onze grote voorraad constant wordt aangevuld en dat u kunt rekenen op een korte levertijd. Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw gebruikte naaimachine? Ons onderdelenmagazijn bevat meer dan 15.000 verschillende types reserveonderdelen, zodat u altijd het juiste onderdeel vindt. Heeft u specifieke verzoeken of wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs