Tweedehands industriele naaimachines

Het gebruik van industriele naaimachines neemt alsmaar toe en niet voor niets. Al van oudsher worden naaimachines ingezet voor diverse toepassingen. Habraken is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van industriele naaimachines, waaronder tweedehands industriele naaimachines. Naast een uitgebreid assortiment gerenommeerde merken, bevat ons assortiment tevens gebruikte naaimachines die nog van goede kwaliteit zijn. Met meer dan 35 jaar ervaring en een eigen R&D afdeling bent u bij Habraken aan het juiste adres voor het kopen van tweedehands industriele naaimachines.

Help het milieu en uw portemonnee

De specialisten van Habraken moedigen tweedehands industriele naaimachines kopen aan, omdat het veel voordelen voor u als koper heeft. Zo helpt u tegelijkertijd het milieu en uw portemonnee! Door industriele naaimachines opnieuw in gebruik te nemen, voorkomen we dat deze moeten worden afgebroken en vernietigd, iets waarbij vaak industriele processen worden gebruikt. Daarnaast is het kopen van een tweedehands industriele naaimachine voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar. Heeft u meerdere naaimachines nodig, dan haalt u helemaal meer voordeel uit het aanschaffen van een tweedehands exemplaar. Doordat alle naaimachines uitvoerig worden getest, bent u altijd verzekerd van een industriele naaimachine van goede kwaliteit.

Tweedehands industriele naaimachines aanschaffen

Het aanbod in ons assortiment verandert voortdurend, aangezien het aanbod tweedehands industriele naaimachines afhankelijk is van de machines die van de hand gedaan worden. Bent u op zoek naar een speciaal exemplaar en weet u niet zeker of deze machine in ons assortiment zit, neemt u dan contact met ons op. Onze specialisten gaan samen met u op zoek naar de beste industriële naaimachine.

Heeft u zelf een industriele naaimachine die u niet meer gebruikt? Habraken neemt deze gebruikte machines graag van u over. Meer weten over de mogelijkheden voor het verkopen van gebruikte naaimachines? Contacteer ons dan online of kom langs in onze showroom.

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs