Dürkopp Adler naaimachines

Dürkopp Adler: ervaring en innovatie

Dürkopp Adler loopt wereldwijd voorop met innovatie op het gebied van industrieel naaien. Zij ontwikkelen en produceren hoogwaardige naaimachines en apparatuur. Dürkopp Adler is een gerenommeerde Duitse producent van industriële naaimachines. De geschiedenis van dit merk gaat terug tot halverwege de 19e eeuw in Bielefeld. Twee aparte bedrijven werden samengevoegd tot Dürkopp Adler.

Habraken en Dürkopp Adler: een gouden combinatie

Habraken is al jaren exclusief importeur van Dürkopp Adler voor de Benelux. De naaimachines zijn van uitmuntende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Niet voor niets is ons eigen merk naaimachines gebaseerd op de modellen van Dürkopp Adler.

Bekijk ons assortiment

Het beste van Dürkopp Adler

Dürkopp Adler 281-140342-03

Dürkopp Adler 669-180010

Dürkopp Adler 867-190342-M

Dürkopp Adler D867-190922

Dürkopp Adler 868-290322-M

Dürkopp Adler 867-190342-70-M

Dürkopp Adler 969-190382

Dürkopp Adler 911-210-10

M-Type Delta e-con: de nieuwste innovatie van Dürkopp Adler

De sleutel tot een nieuwe DUURZAME en PRODUCTIE(vere) wereld van digitaal naaien.
Met de nieuwe DELTA e-con is het mogelijk om 25% van het stroomverbruik te besparen in vergelijking met vergelijkbare digitale concurrerende machines*, terwijl de naairesultaten naar een nog hoger niveau worden getild.

*Meerdere concurrerende machines werden in bedrijf gemeten (per 22/10/2022). Informatie over de meting en de voorwaarden vindt u hier: www.duerkopp-adler.com/e-con/e-fficiency

Uiteraard ook bij ons verkrijgbaar

Heeft u interesse in een Delta naaimachine? Uiteraard kunt u daarvoor ook bij Habraken terecht. Neemt u contact met ons op om uw voorkeuren te bespreken en een offerte aan te vragen.

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Een Dürkopp Adler naaimachine

Dürkopp Adler is een gerenommeerde Duitse producent van industriële naaimachines. Met een Dürkopp Adler naaimachine voor industrieel gebruik haalt u met zekerheid de hoogste kwaliteit in huis. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot halverwege de negentiende eeuw. Tegenwoordig opereert het bedrijf wereldwijd met een service- en distributienetwerk dat bestaat uit elf dochterondernemingen, twee joint ventures en meer dan tachtig officiële dealers.

Geschiedenis van Dürkopp Adler

In het midden van de negentiende eeuw floreerde in Bielefeld, Duitsland de textielindustrie, mede door de industriële revolutie. Voor de verwerking van het textiel werden vooral naaimachines uit de Verenigde Staten geïmporteerd. Dit was vrij duur, en het onderhoud lastig. Verschillende bedrijven sprongen hierop in, en in 1880 waren in Bielefeld alleen al 19 bedrijven actief in de naaimachinesector. Twee daarvan groeiden uit tot de bedrijven Dürkopp Werke AG en Kochs Adler. Deze twee bedrijven fuseerden uiteindelijk tot Dürkopp Adler AG in 1990, waardoor wij u nu een Dürkopp Adler naaimachine kunnen aanbieden.

Beide voorlopers van het bedrijf hebben aan het einde van de negentiende eeuw ook fietsen geproduceerd, omdat de vraag naar naaimachines daalde. Dürkopp begon zelfs ook auto’s te produceren. Uiteindelijk legden beide bedrijven zich weer volledig toe op naaimachines. En met succes; Dürkopp Adler naaimachines behoren tot de absolute wereldtop op het gebied van industriële naaimachines.

De kwaliteit van een Durkopp Adler naaimachine

Dürkopp Adler naaimachines staan voor automatisering en gebruiksvriendelijkheid. Dürkopp Adler streeft naar vooruitgang door middel van een sneller en beter productieproces in de naai-industrie. Automatisering is het toverwoord bij een Dürkopp Adler naaimachine. De machines worden ingedeeld op hun kenmerken, zoals de toepassing waarvoor ze het meest geschikt zijn of de bijzondere eigenschappen van het product. In ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd een Dürkopp Adler naaimachine die perfect aansluit bij uw behoeftes en die van uw bedrijf.

Welke Dürkopp Adler naaimachines zijn er?

Bij Habraken bieden we het complete Dürkopp Adler programma aan wat hoofdzakelijk bestaat uit: Delta e-con; M-Type; Zware M-Type; H-Type; alle basis; kettingsteek en zigzag machines..

De M-Types zijn stiksteekmachines voor middelzware toepassingen. Denk hierbij aan schoenen, autobekleding en meubels. Deze naaimachines zijn verkrijgbaar in Eco, Classic en Premium. Uiteraard hebben wij ook de nieuwste telg uit Bielefeld in ons assortiment, de M-Type Delta.

De H-Type naaimachines zijn bedoeld voor zeer zware toepassingen en bezitten de productiviteit en efficiëntie die gewenst wordt in de wereld van ‘heavy-duty’ naaitoepassingen. Dürkopp Adler is de absolute specialist als het gaat om dit soort naaimachines. Met de H-type serie opende het bedrijf een nieuw hoofdstuk voor de zware industriële naaimachines.

Advies over Dürkopp Adler naaimachines

Wat uw product ook is, in het assortiment van Dürkopp Adler naaimachines kunt u altijd een geschikte machine voor uw bedrijf vinden. Heeft u door het wijde aanbod moeite met een naaimachine kiezen? Dat begrijpen wij bij Habraken heel goed. Onze specialisten helpen u daarom graag. Neemt u dus vooral contact op, zodat wij u kunnen helpen met het vinden van de perfecte Adler naaimachine voor industrieel gebruik voor uw bedrijf.

Besluit u vervolgens tot een aankoop, dan zorgt Habraken voor een feilloze levering van uw Dürkopp Adler naaimachine. De machine wordt voor u volledig afgesteld en is gebruiksklaar als wij weer vertrekken. U bent dan verzekerd van een hoogwaardige machine die jarenlang meegaat.

Het onderhoud van de Dürkopp Adler naaimachine kunnen wij ook voor uw verzorgen. Heeft u daarnaast nieuwe onderdelen nodig, dan kunt u die bij ons bestellen. We hebben een groot magazijn met veel reserve-onderdelen voor Dürkopp Adler naaimachines.

Habraken en Dürkopp Adler in het kort

Aangenaam kennis te maken

Habraken en Dürkopp Adler zijn al decennia lang partners in de wereld van industriële naaimachines. Habraken heeft groot vertrouwen in de kwaliteit die Dürkopp Adler levert en het is dan ook niet verbazingwekkend dat HM-machines worden gebouwd met Dürkopp-Adler machines als basis.

Heeft u interesse in een machine van Dürkopp Adler, of in een HM-machine, dan staan onze collega’s voor u klaar met passend advies: een veelzijdige machine voor een creatieve tassenmaker, of gespecialiseerde machines als onderdeel van een productielijn, Habraken heeft het allemaal. Vanaf de oriëntatie staan we voor u klaar, en na uw aankoop zorgen wij voor een naadloze installatie.

Albertjan van Leijsen

Manager Sales & Service

Wij leveren service en machines voor deze merken

Uw favoriete merk, onze service

Habraken is exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff voor de Benelux. Daarnaast vertegenwoordigen we onder andere de merken Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti en Jentschmann.

Direct naar uw merk