HM 801

De HM801 zal middelzware naaimachines met een klem transport systeem dat nauwkeurige positionering toestaat en dat perfect recht kan naaien verbeteren. Zoals bij alle HM aanpassingen heb je een “standaard” hoge kwaliteit naaimachine en daarnaast door aanpassingen een ook hoge kwaliteit product. De HM801 kan worden geleverd in zowel, normale stiksteek en ketting steek versies met diverse naaiarm lengtes. En naaldafstanden ofwel één naalds.

Een gebruikelijk kenmerk van het HM801 systeem is om een onafhankelijk invoer systeem toe te voegen. Dit systeem maakt het mogelijk om meerdere, parallelle naden te programmeren, met de hand of volledig geautomatiseerd door een tweede door stappenmotor aangedreven toevoer automaat. De bestuurder moet het juiste stuk in de juiste klem/mal plaatsen waarna de HM801 het volledige proces over zal nemen. Dit maakt het mogelijk voor naai technici om zich te concentreren op de kwaliteit van de naden in plaats van het bestuderen van moeilijke toepassing kwesties .

Sommige machines hebben uitschakelbare naaldstangen die de 1 en/of 2 naald bewerkingen kunnen combineren. Om de kwaliteit te bewaken kunnen (spoel) draad-monitoren worden gebruikt Voel je vrij om ons te uit dagen met uw rechte lijn eisen.

https://www.youtube.com/watch?v=6JbFPV-zYhg

Downloads

Brochures en handleidingen

HM801_folder

Downloaden