Adler naaimachine

De Dürkopp Adler naaimachine komt misschien wel van één van de bekendste Duitse producenten van industriële naaimachines. Het bedrijf biedt veel verschillende machines aan, die er allemaal voor zorgen dat uw productieproces voortdurend sneller en beter wordt. Automatisering staat dikgedrukt voorop bij Dürkopp Adler. Een Dürkopp Adler naaimachine staat daarom garant voor kwaliteit en werkplezier. Kijk gerust eens in het assortiment van Habraken, waar ook een groot aantal Dürkopp Adler producten worden aangeboden. Heeft u vragen over de verschillende types en soorten? Neem dan gerust contact op, onze specialisten helpen u graag bij het zoeken naar de ideale Dürkopp Adler naaimachine!

De machines van Dürkopp Adler worden ingedeeld op hun kenmerken, zoals de toepassing waarvoor ze het meest geschikt zijn of de bijzondere eigenschappen van het product. In ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd een machine die perfect aansluit bij uw behoeftes en die van uw bedrijf. Wij bieden twee types van Dürkopp Adler aan.

De Adler naaimachine: M-Types en H-Types

De M-Types van Adler zijn stiksteekmachines voor middelzware toepassingen, die verkrijgbaar zijn in Eco, Classic en Premium. Ze zijn voornamelijk te gebruiken bij het maken van meubels, schoenen en auto-interieurs. Er zijn upgrademogelijkheden voor uw specifieke benodigdheden.

De H-types zijn geschikt voor zeer zware toepassingen, en bezitten de productiviteit en efficiëntie die gewenst wordt in de wereld van “heavy-duty” naaitoepassingen. Dürkopp Adler is hierin een specialist; zij openden met de H-type serie een nieuw hoofdstuk voor de zware industriële naaimachines.

Uw eigen Dürkopp Adler naaimachine

Heeft u moeite met het maken van een keuze uit ons assortiment? We begrijpen dat er een heleboel te kiezen valt. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze, dus twijfel niet als u er niet uitkomt en neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het zoeken van de Dürkopp Adler naaimachine die het best bij u en uw bedrijf past!

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs