JUKI PLK-J CNC gestuurde naaiautomaten

Japanse innovatie ten top

Het Japanse Mitsubishi is groots en bekend in een verscheidenheid aan industrieën. Het bedrijf is vooruitstrevend, innovatief en kwaliteitsgericht. Ook in de computergestuurde naaiautomaten loopt Mitsubishi voorop met de nieuwste technologieën, met als resultaat: efficiënte en gebruiksvriendelijke machines die het naaiwerk zo eenvoudig en effectief mogelijk maken.

Juki en Habraken

Juki heeft in 2022 Mitsubishi Electric overgenomen waardoor de PLK machines van Mitsubishi tegenwoordig de naam Juki dragen. De PLK-G en J serie van Juki maakt gebruik van de Juki automatiseringstechnologie, een technologie die tekenend is voor de eerdergenoemde vooruitstrevendheid en kwaliteitsgarantie van Juki.

Bekijk ons assortiment

Het beste van Juki PLK-J

Juki computergestuurde naaimachine PLK-G1010-K2

Juki computergestuurde naaimachine PLK-G2516

Juki computergestuurde naaimachine PLK-G3020

Juki computergestuurde naaimachine PLK-G6030

Juki CNC naaimachine PLK-G10050

Juki computergestuurde naaiautomaat PLK-J2516-YU

Juki computergestuurde naaiautomaat PLK-J4040/6040

Juki computergestuurde naaiautomaat PLK-J12060

Computergestuurd naaien met een PLK van Juki

Een PLK van Juki biedt de mogelijkheid om op een groot gebied geprogrammeerde patronen te naaien. Hier is geen aanvullende software voor nodig; u kunt alles programmeren op het meegeleverde touchscreen.
Habraken levert voor u de benodigde sjablonen; op maat gemaakt volgens uw eigen tekeningen.

Betrouwbare levering en installatie

Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de PLK naaimachines van JUKI. Zij stellen voor u de machine op, en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. Zo bent u snel aan de slag!

In goed gezelschap

Zij vertrouwen op de expertise van Habraken

Juki/Mitsubishi naaiautomaat

Het Japanse bedrijf Mitsubishi Electric is groots en bekend in een verscheidenheid aan industrieën. Het is een bekende naam die vertrouwen inboezemt. Het bedrijf is vooruitstrevend, innovatief en kwaliteitsgericht. Ook met industriele CNC gestuurde naaimachines loopt Mitsubishi voorop met de nieuwste technologieën, met als resultaat efficiënte en gebruiksvriendelijke machines die het naaiwerk zo eenvoudig en effectief mogelijk maken.

Programmeerbare naaiautomaten van Juki/Mitsubishi

Habraken heeft een dealerschap met Mitsubishi. in 2022 is Mitsubishi Electric overgenomen door Juki waardoor de PLK machines nu de naam Juki dragen. Wij leveren het complete assortiment van de Juki PLK-G en J naaiautomaten. De PLK-J is inmiddels de zesde generatie van de PLK familie

De PLK-J serie maakt gebruik van de Juki/Mitsubishi automatiseringstechnologie, een technologie die tekenend is voor de eerdergenoemde vooruitstrevendheid en kwaliteitsgarantie van Juki. De machine heeft twee servo-motoren (één voor boven-as en één voor de onder-as) en vijf stappenmotoren.

Naaimachines met Juki automatiseringstechnologie

De industriele naaimachines van Juki hebben een uitgebreid scala aan functies voor een gemakkelijke bediening en een snellere uitvoering, waardoor dit één van de meest effectieve en gebruiksvriendelijke naaimachines vandaag de dag is. Elke naaimachine van dit merk is uitgevoerd met een groot LCD touchscreen bedieningspaneel met eenvoudige bediening en snel resultaat. Multinationale bedrijven hebben voordeel bij deze naaimachines en kunnen de taal instellen op Engels, Frans of Spaans.

De Juki automatiseringstechnologie wordt gekenmerkt door veelzijdigheid, een verbeterd mechanisme en een overzichtelijke, krachtige databank. Daarnaast maakt u gebruik van een help-functie, snelle data oproep en een efficiënt zigzag-patroonprogramma voor parallel naaien, voorwaarts en achterwaarts stikken.

Altijd kwaliteit met een Juki naaimachine

De PLK-J naaimachines van Juki hebben verschillende functies die kwalitatief hoogwaardige producten verzekeren. Uw medewerkers hebben geen ervaring nodig. Zo stelt de machine digitaal de juiste draadspanning in, die zelfs binnen een naad aangepast wordt. De beginsteken worden netjes gehecht waardoor nauwelijks retoursteken nodig zijn.

Ook bij het naaien van dezelfde patronen op verschillende soorten textiel levert de industriele naaimachine van Juki stabiele kwaliteit. De persvoet wordt zo getimed dat de stof niet opgetild wordt. Dit zorgt ervoor dat er geen steken worden overgeslagen.

De Juki naaiautomaat detecteert zelfs handmatige instellingen die onjuist zijn ingevoerd. Zo beperkt u verspilling van kostbaar materiaal tot het minimum. Gaat er toch een steek mis, dan wordt deze direct opgespoord middels een sensor die de spanning op de grijper meet. Zo kunt u snel ingrijpen en meer verliezen beperken.

Al deze functies zorgen ervoor dat u producten van uitstekende kwaliteit kunt garanderen, met een minimaal verlies aan materiaal.

Naast deze gemakken van de Juki naaiautomaten kan Habraken uw PLK-J voorzien van een automatische spoelwisselaar, om de workflow nog verder te optimaliseren. U hoeft het raampje niet meer te openen om bij de spoel te komen; uw product kan dus blijven liggen op de tafel.

Veelzijdig assortiment van Juki computergestuurde naaiautomaten

Bij Habraken leveren we een groot assortiment aan Juki PLK naaiautomaten voor diverse industriële toepassingen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op, onze specialisten helpen u graag. Zij kunnen u precies vertellen welke machine het beste bij uw bedrijf past.

JUKI PLK-J en Habraken in het kort

Wat Habraken voor uw Juki naaiautomaat kan betekenen

Habraken heeft jarenlange ervaring met de CNC gestuurde naaiautomaten van Juki. Onze expertise overstijgt het standaardniveau; wij denken met u mee om uw Juki PLK naaiautomaat zo optimaal mogelijk voor u in te richten. Denk bijvoorbeeld aan de HM623 spoelwisselaar. Met dit apparaat, speciaal voor de PLK gemaakt, kunt u uw productie naadloos laten doorgaan als een spoeltje (bijna) leeg is. Zorgt u voor volle spoeltjes in het reservoir, de HM623 doet de rest.

John de Rooij

Manager R&D

Wij leveren service en machines voor deze merken

Uw favoriete merk, onze service

Habraken is exclusief importeur van Dürkopp Adler en Pfaff voor de Benelux. Daarnaast vertegenwoordigen we onder andere de merken Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti en Jentschmann.

Direct naar uw merk