Adler naaimachines

Adler naaimachines staan voor automatisering en gebruiksvriendelijkheid. De machines van Dürkopp Adler zijn er in veel verschillende soorten, waarvan een groot gedeelte in de catalogus op onze website te vinden is. Dürkopp Adler is een vooraanstaande producent van industriële naaimachines, die streeft naar vooruitgang door middel van een sneller en beter productieproces in de naai-industrie. Habraken vertelt u graag welke Adler naaimachines het best aansluiten bij u en uw bedrijf. Onze specialisten weten dankzij hun jarenlange ervaring precies welke applicaties nodig zijn voor de branche waarin u actief bent. De klant staat voorop; ons enthousiaste team ondersteunt u vanzelfsprekend tijdens uw zoektocht naar de perfecte naaimachine.

Adler naaimachines: M-Types en H-Types

Als u ons variërende assortiment bekijkt, zal u snel zien dat de Adler naaimachines worden onderverdeeld in twee categorieën: de M-Types en de H-Types. U vindt in onze catalogus gegarandeerd een Dürkopp Adler die bij u past, maar dan is het wel handig om te weten wat deze verschillende types kunnen.

In principe is het verschil tussen M-Types en H-Types de toepassing van het apparaat. De M-Types zijn machines voor middelzware toepassingen – verkrijgbaar in Eco, Classic en Premium – en ze zijn onmisbaar bij het maken van meubels, schoenen en autobekleding. We bieden upgrademogelijkheden voor alle drie de M-Types. De H-Types zijn geschikt voor de zeer zware toepassingen en beschikken over de productiviteit en efficiëntie die u daarvoor mag verwachten. Deze zware types onder de Dürkopp Adler naaimachines hebben een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van zware industriële naaimachines geopend.

Hulp bij uw keuze

Wenst u graag geholpen te worden door een specialist met kennis van alle industriële Adler naaimachines? Dat begrijpen we bij Habraken heel goed! Ons team staat voor u klaar en helpt vanzelfsprekend bij het vinden van de perfecte naaimachine voor uw bedrijf, zodat ook u een flinke stap in uw productieproces kunt zetten. Neem dus vooral contact met ons op.

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs