Naaimachine industrieel tweedehands

Het vinden van de juiste industriële naaimachine kan een uitdaging zijn. Habraken specialiseert zich in de verkoop en het onderhouden van industriële naaimachines en helpt u graag bij uw keuze voor nieuwe en gebruikte naaimachines. Een naaimachine industrieel tweedehands aanschaffen doet u dan ook bij Habraken. Wij hebben een groot aantal specialisten in huis met een passie voor naaimachines. Deze passie vertaalt zich tevens naar het dragen van grote zorg voor naaimachines die niet meer gebruikt worden.

De voordelen van een naaimachine industrieel tweedehands

In ons assortiment vindt u diverse nieuwe naaimachines van gerenommeerde merken. Daarnaast bieden we ook een uitgebreid assortiment gebruikte naaimachines, die nog van goede kwaliteit zijn en uitermate geschikt zijn voor diverse toepassingen. Habraken vindt het zonde om goede machines te vernietigen, enkel omdat deze gebruikt zijn. Wij zorgen ervoor dat alle tweedehands naaimachines uitvoerig worden getest, zodat u altijd verzekerd bent van een naaimachine met industrieel tweedehands kenmerk van goede kwaliteit.

Een tweedehands naaimachine kopen is vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar. Heeft u een enkele naaimachine nodig of meerdere tegelijk, dan kan dit flink in de kosten schelen en bent u toch verzekerd van een kwalitatieve naaimachine voor diverse toepassingen. Daarnaast bent u milieuvriendelijk bezig als u een tweedehands naaimachine aanschaft: gebruikte naaimachines hoeven op deze manier niet te worden afgebroken of vernietigd.

Bestellen bij Habraken

Ons assortiment gebruikte naaimachines is veelzijdig en veranderlijk. Welke naaimachine industrieel tweedehands verkrijgbaar is, wisselt sterk. Ons aanbod is afhankelijk van de machines die wij binnenkrijgen van ondernemingen die geen gebruik meer maken van hun industriële naaimachines. Bent u op zoek naar een specifiek exemplaar of wilt u meer informatie ontvangen over ons assortiment? Onze specialisten helpen u graag verder met uw zoektocht naar een geschikte industriële naaimachine. Bestellen doet u snel en eenvoudig, waarna u uw naaimachine in korte tijd in bezit heeft.

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs