Industrie naaimachines tweedehands

Als u industrie naaimachines tweedehands wilt kopen, zit u goed bij Habraken.nl. Veel industriële naaimachines worden niet meer gebruikt, waardoor ze in een hoek van een fabriek stof staan te vangen. Bij Habraken vinden we dat een naaimachine een tweede kans verdient. Gebruikte industriële naaimachines zijn doorgaans nog van goede kwaliteit, waardoor het zonde is deze te laten vernietigen. Habraken heeft een uitgebreid assortiment industrie naaimachines die tweedehands zijn.

Kwaliteit voor een voordelige prijs

Gebruikte naaimachines hoeven niet meteen te worden afgeschreven. Doorgaans verkeren ze nog in goede staat, maar worden ze enkel niet meer gebruikt. Habraken meent dat er nog publiek is voor deze machines en zorgt ervoor dat alle tweedehands naaimachines uitvoerig worden getest op snelheid, kwaliteit en bedieningsgemak. Zo bent u verzekerd van een naaimachine van optimale kwaliteit die u kunt inzetten voor diverse toepassingen.

Industrie naaimachines tweedehands kopen heeft enkele voordelen ten opzichte van de aanschaf van een nieuw exemplaar. U voorkomt in eerste instantie dat gebruikte machines onnodig worden afgebroken of vernietigd. Hier komen doorgaans industriële processen aan te pas, iets dat voor het milieu minder goed is. Daarnaast bespaart u vaak flink op de kosten als u een tweedehands naaimachine aanschaft. Dit is helemaal het geval als u meerdere naaimachines nodig heeft voor uw toepassingen.

Veelzijdig aanbod industrie naaimachines tweedehands

Habraken heeft diverse gebruikte naaimachines in het assortiment die u kunt bekijken. Het aanbod is echter wisselend, omdat het assortiment continu verandert. Bij Habraken zijn we afhankelijk van apparaten die bij ons worden afgeleverd. Wij raden u daarom aan om altijd contact met ons op te nemen omtrent een specifieke naaimachine die u graag tweedehands aan wilt schaffen. Dan bekijken wij voor u de naaimachines die op dat moment aangeboden worden en beslissen we samen met u welke industrie naaimachine tweedehands het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs