Applicaties

Naaimachines zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere verschillende toepassing zijn specifieke naaimachines ontwikkeld. Bij Habraken kan er in grote lijnen gekozen worden uit een achttal applicaties waar een naaimachine geschikt voor is. U kunt ook kiezen voor een maatoplossing, neem hiervoor contact op met Habraken en bespreek de mogelijkheden.

arbeid-en-veiligheid Habraken

Arbeid en veiligheid

Onder de applicatie ‘arbeid en veiligheid’ vallen naaimachines die specifiek ontwikkelt zijn voor het maken van onder andere veiligheidskleding en toebehoren zoals veiligheidsgordels.

automotive

Automotive

Met een naaimachine die wordt toegepast voor de automotive heeft u ongekende mogelijkheden. Deze naaimachines zijn uitermate geschikt voor het maken van stoelbekleding, dashboard en stuurbekleding,  deurbekleding enzovoorts.

confectie

Confectie

Voor het maken van standaard kleding dat in veelvoud geproduceerd moet worden bieden naaimachines voor confectie de ideale oplossing. Met deze snelle en krachtige naaimachines kan een hoge productie worden gerealiseerd.

lederwaren

Lederwaren

Speciaal voor de productie van lederwaren biedt Habraken een diversiteit aan naaimachine oplossingen. Deze naaimachines bieden uitkomst voor het maken van bijvoorbeeld lederen kleding, schoenen, portemonnees, tassen en riemen.

meubel

Meubel

Bekijk alle naaimachine opties voor de productie van meubelbekleding, zoals: banken, stoelen en tapijten. Er zijn vele naaimachine applicaties voor de bekleding van meubilair.

outdoor Habraken

Outdoor

Indien u op zoek bent naar een naaimachine voor het produceren van outdoorkleding en accessoires of voor het maken van bijvoorbeeld tenten dan kunt u binnen deze categorie de mogelijkheden vinden.

schoeisel

Schoeisel

De term ‘schoeisel’ is de algemene benaming voor voetbekleding. Alles van pantoffels tot slippers, van sportschoenen tot laarzen vallen allen onder schoeisel. Voor de productie van schoeisel kunt u onze uitgebreide collectie naaimachines bekijken.

technisch-textiel Habraken

Technisch textiel

Met applicaties voor ‘technisch textiel’ worden oplossingen geboden voor het maken van onder andere: tenten, parachutes, schermen, veiligheidsgordels, spanbanden en touwen.

Maatwerk oplossingen

Habraken biedt ook de mogelijkheid voor maatoplossingen. Door de vele verschillende opties per naaimachine kan vrijwel iedere naaimachine worden gemaakt naar de wens van de klant. Zoekt u een unieke naaimachine, speciaal afgestemd op specifieke wensen? Neem dan contact op met Habraken.

Waarom kiezen voor Habraken

  • 40 jaar ervaring

  • Eigen, innovatieve R&D afdeling

  • Eigen merk: HM machines

  • Exclusief Benelux importeur Dürkopp Adler en Pfaff

  • 4 dealerschappen: Mitsubishi, Pegasus, Fratelli Alberti, Kuris

  • Export naar meer dan 40 landen

  • Showroom met de modernste machines

  • Grote voorraad, korte levertijden

  • Onderdelenmagazijn met meer dan 15.000 onderdelen

  • Servicedienst met 10 servicemonteurs